Velkommen

Frank ThierryVelkommen til et nyt og anderledes produktionsselskab. Vi formidler kunstnere inden for næsten alle genrer. Lige fra pileflettere til elefantdomptører.

Er du kommet til at love at du vil skaffe underholdning til firmaets jubilæum, eller er I ved at planlægge årets temauge på skolen. Vi er leverandører af både skræddersyet underholdning til ethvert arrangement og til tema-workshops for børn og voksne, som en inspirerende del  af undervisningen.

Vi tilbyder navne som Bramsen, Amstrup og Svarrer – musikomisk trio, der er velegnet til både større arrangementer som det lokale kulturhus, De Jydske Helte og Tonny Trifolikum, der tilbyder klassisk cirkuskunst tilsat dramatisk stunt og poetisk klovn. På musiksiden kan vi tilbyde et nyere stort og velspillende orkester Airline og flere orkestere, kommer snart til. Ekstraordinært er vi stolte af at have ene salg på det gamle hæderskronede Cirkus, Cirkus Krone.

Vil du vide mere om hvordan dagligdagen og livet ser ud i et cirkus, tilbyder vi foredrag ved 2. generation af det gamle familiecirkus Krone, som i 2014 fejrede 30 års jubilæum som cirkus-direktør.

Vi er specialister i at tilpasse cirkus workshops så de passer lige netop til dit arrangement.

Skal du have den rette stemning for et arrangement, kan vi også klare forskellige udgaver af cirkustelte, musik og scenografi.

Så kig ind og se om du kan finde noget inspiration og tøv endelig ikke med at kontakte os. Rigtig hjertelig velkommen.

Frank Thierry
Thierry Production